Vaginizmus vagy más?

Tisztelt Dr Úr!

Elég bonyolult a helyzetem...egy 21 éves szűz kislánnyal volt alkalmi kapcsolatom és én is először kerültem lánnyal testi kapcsoltaba.

Képesek voltunk megtervezni és kivitelezni azt hogy életünkben először látva egymást egy biztonságos szobát kivéve kipróbáljunk mindent ami egy férfi és nő közt lehetséges. Én már 36 éves vagyok..és azt hittem már hogy aszexuális vagyok..de nem...mindent tudtam csinálni és mivel a partner kislány elég intelligens mindent meg tudtunk beszélni előre.

Életemben először csókolóztam..érintettem meztelen lány testét..símogattam...

Közös zuhanyzásra neheten tudtam rávenni a meztelen csímogatások után..de végül ment....és a kemény férfiasságom is a kezeibe adhattam egy röpke pillanatig...látszólag félt tőle.

Zuhany után nyalhattam a csiklóját..és ujjazhattam...közben kérdezgetve állandóan és figyelve rá.

Ujjazásnál megállnék....egy ujjal tettem és a szűz lánynál fájdalommentesen ment...volt nedvesedés és a tamponhasználata miatt  a szűzhártyája erősen kitágult volt...szóval tövig be tudtan tenni a középső újjamat és nem fájt neki...

Próbáltam a hasi oldalt keresgélni a g-pontját..közben természeresen kérdezgettem....

Orgazmust nem sikerült okoznom....ismételt zuhany után miután a férfiasságom ismét kemény lett elővettük a gumi óvszert és próbáltuk a mehatolást a hüvelyébe.

A makkom bement azaz 3-4 cm-re de valami útban volt..minden testhelyzetben...

Aztán megnéztem 2 újjal is...

A hasi oldalt tapinthattam a csontot..a háti oldalt pedig az újjaimnak a hüvelyre keresztben egy hosszú izom állta útját a behatolásnak...kb 3-4cm-re a hüvelybemenettől.

Nem lehetett szerintem tágítani..de nem is próbáltam...

Fájdalmat nem érzett a kislány.

Mi lehet az az izom? ...nem körkörös..ezért nem tudom ez vaginizmus-e....?

Nem mert még elmenni nőgyógyászhoz sem...

Egyébként mindene szokatlanul kisi....kb 163cm magas..52 kg nagyon vékony újjai..kisi mellei és kisinek tűntek a nemiszervei is...

Kérdésem..mi lehetett a gond...mit tegyen a kislány?

Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvely témában

Kedves Kérdező!

Egy 21 éves nő már régen nem kislány. Lehet, hogy nem volt nagyon jó ötlet ismeretlenül ilyen kapcsolatba bonyolódniuk, mert egy stresszhelyzet okozhat lelki problémákat is.

Mindenesetre egy 163 cm magas, és 52 kg-os nő nem kicsi, és nem vékony. Valószínű, hogy karcsúbb alkata van csupán.

Azt javaslom, hogy menjen el egy nőgyógyászhoz, aki korrekten megvizsgálja, és megállapítja, hogy mi lehet a hüvelyben. Nem gondolnék vaginizmusra, de vizsgálaton tudják csak megállapítani, hogy van-e probléma.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 00:25; Megválaszolva: 2009. július 19., 00:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam