• Tág hüvely kontra hátrahajló méh?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék,hogy mitől lehetséges az,hogy néha levegő áramlik ki a méhemből,olyankor is amikor nem élek nemi életet.3 hónapja szültem spontán szüléssel.A méhem szülés előtt és után is hátrahajló volt.Lehet-e ez az oka a méhűrben lévő levegőnek?Illetve szeretném megkérdezni,hogy mitől "túl tág" IDŐNKÉNT a hüvelyem? Próbáltam a PC izmok tornáztatását és remekül megy.Úgymond tudok szorítani, visszatudom tartani a vizelést, semmi gond az izomzattal,de a párom sajnos valamiért mostanában tágabbnak talál a kelleténél. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Nikolett

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely, méh témában

        Kedves Nikolett..! Szülés után előfordul, hüvelytorna minden nap többször, különben hüvelyi plasztikai műtét lehet belőle később. Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 13., 22:20; Megválaszolva: 2010. július 20., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés