Fogamzásgátlás és teherbeesés

Tisztelt Doktornő! Párommal gyermeket tervezünk. Spirállal védekezem. Ha levetetem a spirált mennyi idő múlva eshetem teherbe? Várjunk a babavállalással egy ideig a spirál levétele után? Szeretném ha minden rendben lenne. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel. H. A.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gyermekvállalás témában

Kedves Hölgyem!

A spirál levétele után ugyanúgy meg fog jönni a vérzése, mint eddig, és a méhnyálkahártya is regenerálódik a következő ciklus alatt, ezután nincs akadálya a teherbeesésnek. 1-2 hónapot várhatnak, és utána jöhet a baba.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2008. szeptember 30., 08:42; Megválaszolva: 2008. szeptember 30., 08:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
vállalhatunk-e gyermeket 50 felett
Én 32 éves vagyok, a nejem 52. Az elmúlt időben szóba került, hogyha még lehetséges akkor szeretne babát vállalni. Mivel nekem ő a legfontosabb, ha...
gyermekvállaás 35 év fölött?
Tisztelt Dr.Nő / Dr.Úr! Az volna a kérdésem, hogy mennyivel, hány %-ponttal nagyobb a kockázata születési és fejlődési rendellenességnek a...
méhszájgyulladás
szép napot! az a problémám, hogy nov.30.án volt missed AB műtétem.azóta voltam januárban kontrolon, ott minden rendben volt.majd február, március...
Fájdalmas havivérzés -- terhesség
Kedves Doktornő! A következő lenne a kérdésem. Férjemmel gyermeket szeretnénk, de egyikünk sem fiatal (ő 50, én 39) . Nekem szabályos a...
Babat szeretnenk
Tisztelt Dr.Ur! Januar vegen abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, amit huzamosabb idon at szedtem (4ev, majd egy ev megszakitas, aztan ujbol ket evet...