Diflucan, Klion, Yasminelle fogamzásgatlas. Teherbeeses eselye

Kedves Dr ur! Lassan 5eve hogy szedek Yasminelle tablettat, azonban az utobbi hetekben gombas fertozes miatt nogyogyasz felirasara szedtem Diflucant illetve Kliont. Ma kellett volna megjonnie, azonban egyelore meg ez nem tortent meg. Mindig idoben vettem be a tablettat, nem hanytam nem volt hasmenesem, azonban ennek ellenere se jon meg a menzeszem. 3 orat hagytam ki a fogamzasgatlo illetve az esti Klion bevetele kozott, ahogy azt a nogyogyasz tanacsolta. Idaig mindig idoben megjott, oramu pontossaggal. Mi tevo legyek, lehet hogy teherbe estem? Koszonom a valaszt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza témában

Nagy valószínűséggel a gyulladásra alkalmazott gyógyszerek miatt maradt el a menstruáció.A gyulladás ellenes orvosságok befolyásolhatják a fogamzásgátló felszívódását,emiatt nem jelentkezett menstruáció.

A terhesség kizárását követően,terhességi teszt,szükség esetén szakorvosi vizsgálat után, kezdje el a fogamzásgátlót szedni az előírásnak megfelelően.

Kérdés: 2021. április 04., 15:43; Megválaszolva: 2021. április 05., 19:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes