Fogamzásgátó melletti terheség feltételezése

Tisztelt Dr.Nő! Nov.30-n vettem be esemeny utanit (escapelle) itt nem volt biztos hogy elment mennem, sot eleg valoszinu hogy nem! Menzesz megjott idoben Dec.30-n megint vettem be esemény utáni tablettát , (escapelle) .. majd jan.14-n megjott a menzeszem! Elotte 2nappal irattam fel fogamzasgatló tablettát (symicia) amint megjott el is kezdtem szedni! Dr. Úr rendben talált mindent! Majd 21-nap utan mégegyet vettem be hogy késleltessem (feb.4) aznap a parom elment bennem! Majd feb.7 n megjott de inkabb ilyen barnas volt majd a kovetkezo nap volt verzes es utana inkabb csak a wcpapir volt olyan! Mai nap folyaman keszitettem tesztet ami azt mutatta ki halvanyan hogy pozitiv! Ez hogy lehetséges? 22nap alatt egyszer az elején gyogyszer bevetel utan wc-re mentem illetve utana valamikor szinten volt enyhe hasmenesem az esti orakban! Minden masnap rendben volt a delelotti gyogyszer bevetelnel! Illetve felfazásra ittam cickafarkfű teat! Lehetséges hogy teljesen felborult a hormonhaztartásom és ezért lehet pozitiv a teszt? Illetve szeretném mindenkepp megszakítani ha mégis terhes lennék , olvastam egy gyógyszerről ami alkalmazhato 7.hetig! Koszonettel: Di

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Fogamzásgátló melletti terhesség feltételezése témában

Tisztelt Hölgyem !

Kérem ismételje meg reggeli első vizeletből a terhességi tesztet, ha ismételten pozitiv, akkor hüvelyi ultrahang vizsgálatot javaslok.

A gyógyszeres beavatkozás létezik, az interneten lehet cimüket megtalálni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2021. március 02., 11:36; Megválaszolva: 2021. március 05., 11:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...