Bal oldali alhasi fájdalom

Kb.egy éve, havi rendszerességgel, a menstruációs ciklus kb.8-14 napja között erős, határozottan bal oldali alhasi fájdalmam van. A ciklus további napjain nincs ez a tünetem. Május 20án laparoszkópiás beavatkozással eltávolítottak a jobb petefészkemből egy csokicisztát, a szövettan endometriózist mutatott. A jobb oldali petefészekben levő, alma nagyságú csokicisztát kívül egyéb kóros elváltozásra műtét során nem láttak a kismedencében. Mivel babát szeretnénk, rendszeresen járok nőgyógyászhoz, természetesen neki is elmondtam a panaszomat, de ő sem talált nőgyógyászati okot, bár a ciklikusság erre utalhatna. Ezeken a napokon jobban puffadok és nem kirívóan, de a szélesedés is jobban jellemző. A tüneteimtől időben függetlenül olykor előfordul székrekedés. Kérem, adjon tanácsot, hogy milyen betegségekre gyanakodhatok és hogy merre induljak a kivizsgálásokkal! Köszönöm szépen a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Bal oldali alhasi fájdalom. témában

Tisztelt Hölgyem!

Ha teljesen nem akar kicsuszni az időből, ugy tanácsolnám, hogy mielőbb keressen fel egy IVF centrumot.

Nem kivizsgálás kell, hanem mielőbbi eredményes fogantatás.

Elnézését kérem.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. szeptember 23., 18:48; Megválaszolva: 2020. szeptember 24., 16:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?