• Ovuláció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy az mennyire normális, illetve befolyásolja e a termékenységemet, hogy a 18.ciklusnapon volt peteérésem az ovulációs teszt szerint.(17.napon volt pozitív az ovulációs teszt. 17,18,19 napon voltunk együtt férjemmel,de ez a szám nekem irreálisnak tűnik ahhoz,hogy reményeket fűzzek hozzá :( ) Babát szeretnénk és nem túl bíztató eddig ez a szám nekem, mivel a ciklusaim 26, 27 naposak. :( Köszönettel:

        Dr. Kiss György válasza a Ovulació témában

        Tisztelt Hölgyem ! A napjainkban használt ovulaciós tesztek inmformációs tartalma az érett tüsző megrepedéséről és a petesejt kilökődésről hozzávetőleges jellegü, melyet számokban igyekeznek realizálni. Óvva intem, hogy a számoknak tulzott jelentőséget tulajdonitson. Tanácsom az, hogy amennyiben a fogamzás fél éven belül nem következne be, akkor hormonális ciklusdiagnosztikát végeztessen. íremélem, nem lesz rá szükség. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. augusztus 19., 09:14; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: