Ovulációs vérzés

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy ha pontos 28 napos ciklusnál, ovulációkor (13.nap, amit lh teszttel követek) rózsaszínes, barnás váladékom van kb egy fél napig, és ez minden hónapban, akkor nagy a valószínűsége, hogy átjárhatóak a petevezetékeim? Köszönöm szépen. Tisztelettel: Laura

Dr. Farkas Ágnes válasza ovuláció témában

Kedves Hölgyem! Az ovuláció idején jelentkező minimális 1-2 napig tartó vérzés normális, de nincs köze a petevezetékek átjárhatóságához. Azt csak erre irányuló célzott vizsgálattal lehet ellenőrizni. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes

Megválaszolva: 2021. január 28.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...