• Vérzés együttlét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Múlt hónapban elmentem nőgyógyászhoz, mert az együttlét során a hüvelyem bal oldala mindig ugyanazon a ponton fájt. Égő szerű fájdalmat éreztem mintha sebes lenne. Az orvos diagnózisa szerint: a hüvely szubakut és idült gyulladása. (Csak kézzel történő vizsgálat, ultrahang semmi). Ezután felírt egy MYCOSYST-GYNO 150MG 2db-os gyógyszert, (Ami elvileg gombás fertőzésre és annak megelőzésére szolgál. Viszont nem viszketek odalent egyáltalán..) valamint egy OVESTIN nevű krémet amit kiváltottam a patikában de végül a betegtájékoztató elolvasása után arra jutottam, hogy nem használok el. A párommal ezután ugyanúgy együtt voltunk. Néha fájt bal oldalt néha nem. (Síkosítót is kipróbáltuk). Aztán egyik alkalommal együttlét után elkezdtem vérezni. Nem is keveset. Az az egyszeri alkalom volt utána nem véreztem tovább de nagyon megijedtem. Együttlét közben ekkor semmi fájdalmat nem éreztem érdekes módon csak ez a vérzés volt utána. Ezután egész éjszaka puffadtnak éreztem magam, másnap pedig mintha a vesém fájt volna.. alig bírtam lehajolni, leülni stb. (A vizeletem is régóta elég kellemetlen szagú. Voltam vizsgálaton emiatt régebben elvileg semmi bajom nincs..) Emellett néha bele-bele görcsöl az egész hasamba és gyomromba ilyen menstruációs fájdalom jelleggel. Ennek mi lehet az oka? Valamilyen fertőzés? Köszönöm válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Vérzés együttlét után témában

        Tisztelt Hölgyem ! Valóban, hüvelyi ultrahang és a vérzés miatt a külső méhszáj kolposzkópos vizsgálatára lenne szükség, cytológia vétel és HPV tenyésztéssel kiegészitva. Ha ismétlődne a vérzés, akkor ne várjon és keressen fel egy sürgősségi ellátó helyet. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. március 24., 06:04; Megválaszolva: 2020. március 28., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: