• Bal oldali hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Bal oldali hasfájás (szinte állandó), ( néha szúró, éles közép tájékon köldök alatt) - pontos mestruáció de élénk piros,alvadt vér darabokkal, égő viszkető érzés - méhnyálkahártya megnagyobbodás mestruáció előtt 20 mm - utána közép időben 9 mm, felmerült a küret lehetősége - hasi MR: mérsékelt hepatomegalia, steatosis hepatis - bélfali megvastagodás, kóros nyirokcsomó nem észlelhető - ágyéki gerinc MR: scoliosis lumbalis, és több sérv jelenléte - medence MR:simplex functionalis cysta( 25 mm vékonyfalú, híg folyadéktartalmú) a jobb ovariumban, endometriosisra utaló jelet kimutatni nem lehetett, hegesedés gyanúja a jobb ovarium, az uterus és a sigma-bél között,Douglas-üreben filmszerű szabad folyadék - citológia EP laphám-és hengerhámsejtek.Rosszindulatu folyamatra utaló sejt elváltozás a vzsgált anyagban nincs. CA125 HE-4 ROMA index határon belül - húgyuti fertőzés antibiotikum Xorimax - gastroenterológián felmerült a petefészek gyulladás lehetősége (gyomor, puffadás, bél problémák miatt kerestem fel a szakrendelést) -gyomor és béltükrözés 1 éve (negatív) - bal alsó végtagon mérsékelt mélyvénás tágulat a lábszár területén - meralgia paresthetica Tanácstalan vagyok! Nőgyógyászat? Urológia? Gastroenterológia?Már mindenhol jártam. A fenti vizsgálatokat saját költségemre végeztettem el de megoldást nem sikerült senkinek sem találni. A hasi fájdalom komoly betegségeket is takarhat, a prevencióra nálam nem lehet panasz, most már csak meggyógyulni vagy egyszerűen jobban lenni szeretnék 4 hónap után! Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a alhasi fájdalm témában

        Kedves Kérdező! Több ezer választ adtam már évek alatt, de az ön kérdése egyedülálló! Tizenhárom diagnosztizált hibát sorol fel eddigi vizsgálatok alapján és hasi fájdalmai eredetét keresi. A leírtak közül csak a ciszta, az összenövés, hegesedés jöhet szóba, de nem tudom elképzelni, hogy ennyi próbálkozás és költség helyett miért nem volt egy széles látókörű klinikai befekvés, kivizsgálás, esetleg egy laparoszkópos hasüregi kontroll és rendbetétel.Kérem, szervezze meg mielőbb!


        Kérdés: 2020. január 14., 18:10; Megválaszolva: 2020. január 15., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.