• ultrahangos vizygála

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor ur.azt szeretném megkérdezni.hogy voltam hasi ultrahangon ott a gyomorszájat nézik e.pl gyomorszáj daganatot észre veszik e ultrahangon.vagy areflux betegséget?

        Dr. Plósz János válasza a ultrahang témában

        Gyomrot érintő folyamatra utaló jeleket (vastagabb gyomorfal) láthatnak, de az ultrahang nem igazán alkalmas reflux illetve gyomortumor diagnosztizálására.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2016. január 22., 18:54; Megválaszolva: 2016. január 22., 19:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: