• Szülés után folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr! 25 éves vagyok 13hete szültem természetes úton gátmetszéssel volt gyermekágyi vérzésem ami 6het után elmúlt utána voltam 6hetes kontrollon azon minden rendben talált a doki és utána egy hétig vereztem de ami a problémám az az hogy valamikor sárga valamikor pedig barna folyásom van nem büdös nem viszket voltam vele dokinál aki kézzel megvizsgált és azt mondta minden rendben és hazaküldött mennek szívesen fürdeni és szeretnek nemi életet élni de felek hogy összeszedek valami fertőzést és felek hogy toxikus sokk szindrómam lesz kérem segítsen mitől lehet ez szabad e már fürdeni nyílt vízben és nemi életet élni vagy nem köszönöm előre is a válaszát

        Dr. Szalóczy Péter válasza a szülés után témában

        Kedves Kérdező! Jó lett volna a kontroll vizsgálaton egy hüvelyi ultrahang vizsgálat, mely eldöntötte volna, hogy barnás folyás esetlen a méhből származik. Nem nyilatkozott arról sem, hogy tejel-e még, illetve meddig tejelt.Mindenképpen azt ajánlom egyelőre, hogy kezdjen el egy hüvelyi probiotikum kúrát, hogy a hüvely biológiai védettsége maximális legyen. Induljon 5 napig esténként egy felhelyezésével, majd kétszer hetente, idővel egyszer hetente hosszú távon.Bármikor éljenek házaséletet.


        Kérdés: 2019. június 24., 17:46; Megválaszolva: 2019. június 25., 17:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: