• Mi lehet a bajom ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr.3 hete szültem császár metszéssel. Terhesség vége felé gond volt a vernyomasommal 140-160 között volt /90 a pulzusom 100 korul .voltam orvosi ügyeleten,belém nyomtak egy gyógyszert és haza küldtek. Utána még 2-3 szor fordult elő. Majd 1 hete megint rosszul lettem,szédülés, hidegrázás, kéz-száj remegés. 177/90 95 pulzussal .Házi orvos szerint vérszegény vagyok, szednem kell vasat+c vitamint, kalcitriot, femibiont és dopegyt-et a vérnyomásomra amíg nem épül be a vas a szervezetembe. 2 hetet mondott a doktornő rá ami le telt már és valamelyiknap elfelejtettem be venni a dopegyt-et és megint -rosszul lettem .. a vérnyomás gondhoz társul, fül dugolas,fül dobogás, fül szúrás szédülés, fejfájás, sokszor nem tudok ki kelni az ágyból. Tudni kell hogy refluxos vagyok és gond van a gerincemmel is, fáj az egész hátam és a nyakcsigolyam el van csúszva vagyis banya púpom van.Fülészeten voltam,azt mondták nem fülészeti gond lesz .Faj a fogam is sokszor,de mar évek ota ,hogy jön a bölcsesség fogam.Fogorvos azt mondta el küld szájsebészetre,mert az állkapocs izuletemmel lesz gond.Nem tudom ezeknek barmi köze lenne e hozzá, de már nem tudom kihez forduljak, milyen orvost keressek fel .

        Dr. Molnár Dóra válasza a szülés után témában

        Kedves Kérdező! A korai gyermekágyas hormonális változások is hozzájárulhatnak a problémáihoz, a hormonális egyensúly helyreállásával néhány hét alatt természetes módon is javulni fog a helyzet. Gondolom, helyzetéből adódóan fáradt is , érdemes lenne segítséget kérni családtagtól egy pihentető éjszaka érdekében. A javasolt gyógyszereket pedig szedje előírt adagban, vérnyomás gyógyszer kihagyása következtében valóban kiugorhat a vérnyomás, amely akár idegrendszeri tüneteket is okozhat. Természetesen, ha nem javulnak a panaszok, kardiológiai és neurológiai vizsgálat is javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 19., 14:51; Megválaszolva: 2019. március 25., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: