Hüvelyi vérzés

Tisztel Doktor Úr! Az elmúlt egy hétben petefészekgyulladást diagnosztizáltak. Antibiotikumot kaptam.Napi 2×550mg Apranaxot.KlionD100 hüvelykúpot illetve a Glynoflor kúpot.Fertőzésre utaló jelem nem volt.Hirtelen jellegű hasi fájdalom kapcsan derült ki. Augusztus 1 óta nem szedek fogamzásgálót.Partnerem nincs.Fertőzésem sosem volt.Szűrésre rendszersen járok. A terápiával semmi gond nem volt kontrollon sem.Okt 4.megyek újra kontrollra, addigra rákszűrésem eredménye is várható. A Klion kúp használatát követően 4.kúp után enyhén véres váladék jelentkezett. Ami kicsit erősödtt vérzés lett amelyet napközben csak kis mennyisségben tapasztalok.Éjszaka egyáltalán nem.a kúpokat így abbahagytam.hétvégére való tekintettel nem zavartam az orvosom.panaszom semmi sincs.menstruatiom szept 9 én volt.okt 7 re várom.Előfordulhat e hogy ez a minimális verzés a kúptól van? vagy komolyabb oka lehet? hüvely illetve hasi ultrahang rendben volt kontrollon.panaszom már nincs.válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Önnek biztosan nem volt petefészek gyulladása, mert antibiotikumot csak hüvelykúp formájában kapott, ami a petefészek gyulladást nem gyógyítja meg. Valószínűleg inkább hüvelygyulladása volt, ez időnként kifejezett alhasi fájdalommal is járhat. Ez így jó hír, hiszen biztosan nincs nagy baja, ne izguljon.

A vérzés miatt sem kell aggódnia. A Klion kúp mellett gyakran tapasztalnak a betegek hüvelyi vérzést, pici irritáció a kúptól kialakulhat. Ha különösebb panasza egyébként nincs, akkor használja végig a kúpokat, és a kis helyi gyulladás szépen elmúlik majd. A Gynoflort is mindenképpen használja el, hogy a normál hüvelyflóra is helyreálljon.

Az Apranaxot ne szedje több, mint egy hétig, hogy a gyomrát ne bántsa.

Üdv.: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2018. szeptember 30., 18:18; Megválaszolva: 2018. október 03., 15:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Aktus közbeni vérzés
Tisztelt Doktor Úr! A minap aktus közben erőteljesen el kezdtem vérezni, amely még utána is tartott. Nem az első alkalomról van szó, tehát a...
Jangee3/0.03 melletti vérzés
Olyan problemám van hogy április ota szedem a jangee3mg/0.03 gyogyszert mivel elotti gyogyszertől áttoreses verzesem vokt.az lenne a kerdesem hogy 2 hete...
dicynone tabletta
Kedves Doktor Úr! Utóbbi hónapokban jelentkező extra erős menstruációs vérzésemre dicynone tablettát kaptam, amit azon 1 , maximum 2 vérzéses...
Vérzés
Tisztelt Doktorúr/nő! 1 hetet késett a menstruációm, 2 teszt halvany pozitív lett. Tegnap este már fájt a hasam, derekam, és vérzek mint mikor...
Rózsaszín folyás
Üdvözlöm! Pontosan 12 nappal vagyok a menstruáció előtt. Naptár szerint szeptember 6.-án aktuális a vérzésem. Augusztus 12-én, és 20-án volt...