• Hüvelyi vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Úr! Az elmúlt egy hétben petefészekgyulladást diagnosztizáltak. Antibiotikumot kaptam.Napi 2×550mg Apranaxot.KlionD100 hüvelykúpot illetve a Glynoflor kúpot.Fertőzésre utaló jelem nem volt.Hirtelen jellegű hasi fájdalom kapcsan derült ki. Augusztus 1 óta nem szedek fogamzásgálót.Partnerem nincs.Fertőzésem sosem volt.Szűrésre rendszersen járok. A terápiával semmi gond nem volt kontrollon sem.Okt 4.megyek újra kontrollra, addigra rákszűrésem eredménye is várható. A Klion kúp használatát követően 4.kúp után enyhén véres váladék jelentkezett. Ami kicsit erősödtt vérzés lett amelyet napközben csak kis mennyisségben tapasztalok.Éjszaka egyáltalán nem.a kúpokat így abbahagytam.hétvégére való tekintettel nem zavartam az orvosom.panaszom semmi sincs.menstruatiom szept 9 én volt.okt 7 re várom.Előfordulhat e hogy ez a minimális verzés a kúptól van? vagy komolyabb oka lehet? hüvely illetve hasi ultrahang rendben volt kontrollon.panaszom már nincs.válaszát köszönöm

        Dr. Farkas Ágnes válasza a vérzés témában

        Kedves Hölgyem! Önnek biztosan nem volt petefészek gyulladása, mert antibiotikumot csak hüvelykúp formájában kapott, ami a petefészek gyulladást nem gyógyítja meg. Valószínűleg inkább hüvelygyulladása volt, ez időnként kifejezett alhasi fájdalommal is járhat. Ez így jó hír, hiszen biztosan nincs nagy baja, ne izguljon. A vérzés miatt sem kell aggódnia. A Klion kúp mellett gyakran tapasztalnak a betegek hüvelyi vérzést, pici irritáció a kúptól kialakulhat. Ha különösebb panasza egyébként nincs, akkor használja végig a kúpokat, és a kis helyi gyulladás szépen elmúlik majd. A Gynoflort is mindenképpen használja el, hogy a normál hüvelyflóra is helyreálljon. Az Apranaxot ne szedje több, mint egy hétig, hogy a gyomrát ne bántsa. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2018. szeptember 30., 18:18; Megválaszolva: 2018. október 03., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: