fogamzásgátló váltás újra

Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak, ezért úgy döntöttem váltok, Adelle 20-ra. Amint abbahagytam a Lyndinettet megtörtént a 7 napos gyógyszermentes időszak, majd újrakezdtem a 8. napon az Adellét. Most szedem 7.napja de mintha ettől még jobban rosszul lennék, erősebb a hányinger és fejfájás is. Nem igazán bírom már, mert az egész napomra munkámra párkapcsolatomra rányomja a bélyeget, hogy ennyire rosszul vagyok. Nem tudom, hogy hogyan tudnám esetleg újra a Lyndinetet 20-at szedni, mert az ennél kevésbé viselt meg. Mikor hagyhatom abba az Adellet és kezdhetem újra a Lyndinettet? Mindenképpen be kell szednem ezt a levelet, vagy ilyenkor mi a teendő? Sajnos más fajta védekezési módszerek nem igazán váltak be, ez a legideálisabb azt az egyet kivéve, hogy rosszul vagytok tőle. Tudom esetleg valahogy enyhíteni a tüneteket? Milyen megoldás lenne a legideálisabb ilyen esetben? Válaszát előre is köszönöm. Alexandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Hölgyem!

A hormonális fogamzásgátlás a nők számára egy "kényszerpálya", mellyel egy nemkivánatos fogantatás előzhető meg.

Tökéletes megoldás nincs, amennyiben a szájon át alkalmazott -orális anticoncipiensek /OAC / nem válnak be, ugy kérem próbálja meg a hüvelygyürü vagy tapaszos anticoncipiens használatát / termékmegnevezés - interneten /

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. augusztus 25., 09:23; Megválaszolva: 2016. augusztus 30., 17:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
Fogamzasgátló
Jó estét! Csak az miatt zavarnám, hogy én 13-án elkezdtem szedni azt altforalle nevű fogamzasgátlót, rendesen az első napon.4 napog tartott kb. A...