Állandó folyás és felfázás

Üdvözlöm! Azzal fordulnék önhöz, hogy elég sűrűn vagyok felfázva, ha nem is jár állandó a nagy fájdalmakkal (véres vizelés, hasi görcs) de a vizeletem vége mindig fájó. Kaptam rá már monurált, meg sok mást, de mindig vissza tér. Ez mellett állandó folyásom van, olykor sárgás valamikor kicsit zöldes, kaptam kupokat, hüvely krémet (gynazol, kevert, vény nélkül kaphatót is) , alkalmaztam irrigátort (jód, meg laktózt) de semmi változás..6 hónapja van párom, neki semmilyen tünete nincs..annyi nőgyógyászt meg próbáltam már de nincs változás: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza húgy-ivarszervi fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Vizelet, hüvelyváladék tenyésztés szükséges, ha eddig még ez nem történt volna. A nőgyógyászati vizsgálaton kívül urológiai vizsgálat illetve STD ambulancia felkeresése javasolható.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. szeptember 17., 15:17; Megválaszolva: 2015. szeptember 20., 21:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?