Toxikus sokk szindróma

Tisztelt doktor úr! 15 éves lány vagyok és a mostani menstruációmnál úgy döntöttem, hogy tampont fogok használni. A második napon felhelyeztem, semmi gond nem volt, de 1 nappal ezután hőemelkedés, torokfájás, és fejfájás jelentkezett. Ez lehet TSS? Ha igen, ilyenkor mi a teendő?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza tamponhasználat témában

Kedves Kérdező! Ugye, nem gondolta komolyan, hogy egy tampon szoros oki kapcsolatban lehet megfázásos tüneteihez. Használja nyugodtan tovább, ha egyéb helyi tünetet nem okoz.

Kérdés: 2015. június 28., 20:27; Megválaszolva: 2015. június 29., 06:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés