szúró fájdalom a nemi szervben

Kedves Doktor úr! Nekem olyan kérdésem lenne Ön felé, hogy 12 hetes terhes vagyok ma.kb 3 napja a nemi szervembe ha úgy mozdulok szúró, hasító fájdalmat érzek és néha olyan mintha izomlázam lenne ott lent.üléskor fekvéskor ez nem érezhető csak mozgás lépcsőzés közben.Ez a szúró hasító fájdalom az is lehet hogy ahogy nő a baba és a méhem igazodik és a szalagok feszülnek ott lent? nagyon megvagyok ijjedve egy babát már elveszítettem de őt nem akarom.orvosom jelenleg külföldön tartózkodik így vele sem bírok konzultálni.10 hetesen minden rendben volt vele remélem hogy ez csak egy a terhesség velejárója.legyen szives engem erről felvilágosítani.Köszönöttel erőre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A leírt fájdalom miatt szakorvosi vizsgálat javasolt.

A feszülő, húzó jellegű érzés az a méh növekedéséből is adódhat. Azonban annak eldöntése, hogy konkrét esetben mi az ok az szakorvosi vizsgálattal mondható meg.

Kérdés: 2015. március 25., 16:54; Megválaszolva: 2015. március 26., 21:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...