Furcsa vérzés menstruáció előtt szeretkezés közben

Tisztelt Doktor Úr! Hét elején együtt voltam a párommal, és együttlét után vettük észre, hogy minden tiszta vér. Rá pár percre az egész megszűnt, mintha elvágták volna. Se fájdalmat se más tünetet nem tapasztaltam. Tegnap viszont megjött a menstruációm, ami most kevésnek tűnik, és az is barna színű, de időben jött meg. Egy hónapja voltam orvosnál, teljes kivizsgáláson (vérvétel, nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés) ahol mindent rendben találtak. Egy hete szedem a folsav vitamint, mert hamarosan babát szeretnénk, így arra is gondoltam, lehet az okozott valami zavart bennem. A kérdésem az lenne, mi lehetett a vérzés az együttlét során, és ha valami bajom lenne (konkrétan méhszájsebre gondolok) azt a múlthónapban észre vették volna? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

Az együttlétkor az orgazmus alkalmával méhösszehúzódás következik be. Ilyenkor, ha ép menstruációs időpontban van, a méhszájból nagyobb mennyiségű váladék ürülhet.

Ha méhszáj sebe volna, az előző vizsgálatnál biztos észrevették volna.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 07., 22:36; Megválaszolva: 2015. március 11., 05:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?