Hirtelen vizelési inger

Kedves Dr Úr! Körülbelül 3 hónapja élek aktív nemi életet, és elkezdtem szedni a Pharmatex hüvelykúpot. Az elején semmi gondom nem volt vele, de kezdem ugy érezni mivel ezt szedem (heti 3-4 alk) hogy besokalt a szervezetem. Az utóbbi 3-4 alkalmazás után nagyon szúrós, fájó érzés volt pisini, illetve azóta is hirtelen vizelési ingerek jönnek rám, és enyhén fájdalmas érzés is kíséri ezt. A véleményét szeretném kérni ezzel kapcsolatban, hogy mit tegyek, illetve, a tanácsát a továbbiakkal kapcsolatban! Előre is nagyon köszönöm!

Dr. Szalóczy Péter válasza vizelési inger témában

Kedves Kérdező! A panaszokat nem a fogamzásgátló, hanem valamelyik hüvelybe telepedett kórokozó okozza. Ezek a húgycsövön feljutva hólyagpanaszokat is okozhatnak. El kéne menni nőgyógyászhoz, aki a kórokozó fajtát tisztázza és kellő gyógyszerekkel, hüvelyre és hólyagra hatóval egyaránt, gyorsan panaszmentessé teszi. Megelőzésképpen hosszú távon használjon a gyógyszerek után azonnal indított, recept nélkül kapható hüvelyi probiotikum kúrát, olvassa el a használati útmutatót.

Kérdés: 2015. február 24., 19:58; Megválaszolva: 2015. február 26., 11:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Vizelési inger
Kedves Doktorno! Azzal a problemaval fordulok onhoz, hogy furcsa vizelesi ingerem van. Mar voltak problemaim: huvelygomba, ami 4 alkalommal jelentkezett...
Nőgyógyászati betegség vagy a...
menstruácios idöszak közben és elötte is megkeres az az érzés mintha mindig pisilnem kellene már vittem vizelet mintát és nem találtak benne semmit...
Felfázás vagy műtéti mellékhatás?...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kedden sajnos terhesség-megszakításom volt, és azóta folyton vizelési ingerem van. 20 percenként járok wc-re, nem...
Hormonok kiértékelése
Hpv diagnosztika
HPV pozitív 68 mutattak ki amít nem érték egész életében két hosszú kapcsolatom volt most kétségbe vagyok esve a mostani párommal egy éve vagyok...