Krónikus Prostatitis

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy körülbelül 3 éve visszatérően folyamatos vizelési ingereim vannak. Néha erősebb, néha pedig alig. Általában vizelés után erősebb. Rengeteg orvosnál jártam már ezzel a panasszal, ahol Krónikus Prostatitis-t állapítottak meg. Többszörös vizsgálat után sem találtak se baktériumot, se gyulladást. Pollstimol-Cernil tablettát írtak fel, amit nagyjából 2 éve folyamatosan szedek, de nem sokat használ. Előtte rengeteg antibiotikumot is szedtem, de mindegyik eredménytelen volt. Hozzá kell tennem hogy rengeteget ülök, illetve sokat vezetek. Nagyjából 4 éve szedek Loperamid készítményeket is, nem tudom hogy ez mennyire befolyásolja a betegséget. Régen még csak napi 2 szem immodium volt, de mióta átálltam az Entherobene-Ratiopharm-ra azóta rengeteget szedek belőle. Nem túlzás, de volt olyan hogy napi 30-40 szemet is beszedtem. Azóta már folyamatosan csökkentettem a mennyiséget. Okozhatja-e a rengeteg Loperamid készítmény a vizelési ingereimet? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a vizelési inger témában

Nem valószínű, hogy az említett gyógyszer okozza a sűrű vizelési ingereket. Prosztatagyulladás szerepet játszhat ebben, de bizonyos habituális tényezők is okozhatják a panaszait. Javaslom, a rendszeres urológiai kontrollt.

Kérdés: 2017. július 29., 04:10; Megválaszolva: 2017. augusztus 01., 10:04
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen
Bizsergő érzés a péniszben
Prosztata