Nőgyógyászati

1 éve volt az első abortuszom. Az orvos írt fel új fogamzásgátlót, ami 3 honapig használt aztán menstruációs zavaraim lettek.Voltam rákszűrésen, ultrahangon..mindent rendben talált...2 hét múlva meg kaptam az eredményt..p3 volt...antibiotikumos kezelésben volt reszem meg a paromnak is alkalmaznia kelett! neki 1x4 szemet..nekem 1 hétig napi 2! utána minden rendben volt kb 2 hónapig! Aztán minden együttlét után vérezgettem, barnás folyásom volt 3-4 napig! A menstruációm után 1 héttel ismét jelentkezik a barnás darabos folyás, majd élénk piros vérzés...nem pecsételő, de nem is erős! A kérdésem a következő. Aggódnom kellene..mert szerintem ez nem normális!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzés témában

Kedves Kérdező! Amit leír, valóban nagyon nem normális! A vérezgetésnek nincs köze egy méhszáj hibához, csak az utolsó rosszindulatú stádiumban lenne, ami önnél nem jön szóba. Nem tudom, a dózisból melyik gyógyszert szedték, mert nem nevezte meg. A méhszájseb önmaga nem gyógyítható antibiotikummal, így szedetését p 3 és a vérezgetés indokával nem értem. A vérzés hátterébe hormonális hiba van, nem derült ki, hogy szed-e jelenleg is hormonális fogamzásgátlót. De mindenképpen 3 hónap után ellenőrző citológiai kenetet kellett volna végezni, hogy van-e még P 3! Ez a továbbiakban perdöntő a tennivalókat illetően.

Kérdés: 2015. február 17., 02:31; Megválaszolva: 2015. február 18., 10:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...