pecsételő vérzés

Tisztel Doktor Úr! Nyár végén kezdődtek a panaszaim. Intim együttlét után minden alkalommal 2-3 napig minimális pecsételő vérzésem volt. Októberben köhögéssel, fulladással együttjáró megfázásom lett és pár napon belül elviselhetetlen görcsös fájdalmam az alhasamon. Azt hittem, hogy petefészek gyulladás lehet, így elmentem orvoshoz. Fél napig vizsgálgattak, sürgősségi vérvétel, nőgyógyászati vizsgálat külső-belső ultrahanggal, kórházban hasi ultrahang. Mindent kizártak, nem találtak semmit, nem tudták mi lehet a baj. A fájdalom 3 hét alatt elmúlt. Azóta, ha sokat hajolgatok vagy cipekedek, akkor azon a részen enyhe fájdalmat érzek. A nőgyógyász októberben azt mondta, hogy ha hozzáér a méhemhez, akkor van vérzés. A kenetet nem tudták kielemezni, így decemberben meg kellett ismételni. Ma kaptam meg az eredményt. Semmilyen rendellenességet nem találtak. Ennyivel el is lettem intézve. Januárban nem véreztem, de az elmúlt 2 együttlétkor megint. Ez nagyon zavar engem is és a páromat is. 36 éves vagyok. Nem szültem. Vetélésem volt 15 évvel ezelőtt, nem tudták az okát megállapítani. 2 éve erősebb fogamzásgátlót szedek, mert stresszes állapotban pecsételő vérzéseim voltak. Nem élünk extrém szexuális életet és a párom mérete sem akkora, hogy ezzel bennem kárt okozna. Velem lehet a gond, de nem tudom, hogy mi. Jelenlegi problémámmal kapcsolatban tud-e valamilyen tanáccsal ellátni engem? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát! Üdvözlettel: Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

A panaszai a méh nyálkahártyájának gyulladására utalnak.

Természetesen ezt még laboratóriumi és szakorvosi vizsgálattal még meg kell erősíteni.

Ajánlatos ilyenkor még egy méh nyálkahártya mintavételt csináltatni (méhkaparás)

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 10., 06:24; Megválaszolva: 2015. február 10., 15:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam