Hüvelyi vérzés szexuális aktus közben

Tisztelt Címzett(ek)! Barátommal a szexuális együttlét során azt tapasztaltuk, hogy nekem hirtelen, váratlanul hüvelyi vérzésem jelentkezett. Semmilyen fájdalmat nem éreztem, nagyon felfokozott izgalmi állapotban voltam, mert előtte már régen nem voltunk együtt. Kifejezetten jó érzés volt, már az orgazmushoz is közel jártam, semmilyen kellemetlenséget nem tapasztaltam, és mégis egyszer csak elkezdtem vérezni. Amint észrevettük azonnal leálltunk, lezuhanyoztam, alaposan, minden vegyszer és tisztálkodó szer nélkül. Még utána kettő napig reggelente volt egy kis pecsételésem, de a dolog aztán elhalt, és egy héttel rendes időben jelentkezett a havi vérzésem, minden a szokásos rendszerben haladt tovább. Azóta is voltunk együtt, de sokkal óvatosabban, és azóta a probléma nem merült fel. De tényleg nagyon körültekintőek voltunk, már-már annyira hogy nem is sikerült teljesen ellazulnom. Olvastam, hogy ez lehet méhszájseb, orvoshoz nem mentem el, mert 2 hónapja voltam egy általános szűrésen, és minden értékem tökéletes volt, illetve alaposan megvizsgáltak, és semmi rendellenesre nem hívták fel a figyelmem. Vettem az esemény után Lactacyd Femina plus+ - intim mosakodót vásároltam, hogy ha a pH szint lenne a gond, azon segítsek.hüvelykúpot is vásároltam, de ezt nem használtam, mert addigra a tüneteim elmúltak. A párommal arra jutottunk, hogy mindenképpen utána kéne járni a dolognak, mert így mindketten aggályokkal fogunk viszonyulni a testi kapcsolathoz. A kérdésem tehát az lenne hogy mi lehetett az oka ennek a vérzésnek (ez volt az első hogy ilyen történt, és azóta semmi-nagy körültekintés mellett), és mit tehetnék hogy minden rendben legyen, és újra normális szexuális életet élhessünk, újra el tudjunk lazulni és megnyugodhassunk. Előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a vérzés témában

Ez feltehetőleg méhnyak gyulladása miatt alakult ki. Szakorvosi vizsgálat javasolt.Gyógyszeres kezelés rendezi.

Kérdés: 2014. április 21., 08:47; Megválaszolva: 2014. április 21., 19:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet