Gomba vagy sem

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fél éves hüvelygomba fertőzésem van amit már 2 orvos is látott és nehezen múlik el. A kérdésem csupán annyi lenne van e összefüggés abban hogy van egy kb 2 éve húzódó lábgombásodásnak amit hiába kezelek nehezen gyógyul de gyógyul. Tehát a hüvelygomba esetleg ezért nem múlik mert van más gombásodás a szervezetben? Vagy semmi köze sincs a 2 dolognak. Várom válaszát. Köszönöm.Tisztelettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza gombák témában

Tisztelt Kérdező!

Hüvelygomba fertőzése valószínű azért újul ki, mert valószínű a partnerét nem kezelték ki és ezért újra fertőződik.

A lábgomba és a hüvelygomba különböző betegség, nem egyféle a kórokozójuk.

Üdv:

Dr. Törő

Kérdés: 2013. augusztus 29., 11:16; Megválaszolva: 2013. augusztus 29., 22:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz