Gomba vagy sem

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fél éves hüvelygomba fertőzésem van, amit már 2 orvos is látott és nehezen múlik el. A kérdésem csupán annyi lenne van e összefüggés abban, hogy van egy kb 2 éve húzódó lábgombásodásnak, amit hiába kezelek nehezen gyógyul, de gyógyul. Tehát a hüvelygomba esetleg ezért nem múlik mert van más gombásodás a szervezetben? Vagy semmi köze sincs a 2 dolognak. Várom válaszát. Köszönöm. Tisztelettel: Erika

Dr. Törő Bálint válasza gombák témában

Tisztelt Kérdező! Hüvelygomba fertőzése valószínű azért újul ki, mert valószínű a partnerét nem kezelték ki és ezért újra fertőződik. A lábgomba és a hüvelygomba különböző betegség, nem egyféle a kórokozójuk. Üdv: Dr. Törő

Megválaszolva: 2013. augusztus 29.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Mérgező kerti kalapos gombák
Tisztelt Hölgyem / Uram! Kertünkben sok kalapos gomba van. Nem tudom milyen típusúak, de biztosan van közöttük mérgező. Igyekszünk megsemmisíteni őket, de...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás