Babat szeretnenk

Tisztelt Dr.Ur! Januar vegen abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, amit huzamosabb idon at szedtem (4ev, majd egy ev megszakitas, aztan ujbol ket evet elkezdtem szedni) . azota nem volt havi verzesem. 16eves koromban jott meg eloszor, es mindig rendszertelen volt (volt hogy 2-3 honapig semmi) .Eljartam 20eves koromban dokihoz, aki szerint minden rendben volt. E vitamin szedessel meghozhattam. Ket eve viszont ujra dokinal jartam, es policisztas ovarium kepet mutatta az ekograf. A laboreredmenyeim rendben voltak. Semmi mas jel nem utalt PCOra csak a verzeshiany meg a petefeszekkep. Februartol elkezdtem szedni a Malna-kivonatos cseppeket es az E vitamint, de meg semmi jele a verzesnek. Parommal kisbabat szeretnenk. On szerint mi tevo legyek, hogy mihamarabb teherbe essek? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza gyermekvállalás témában

Tisztelt Hölgyem, kedves Kérdező!

A fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat, hogy a vérzés csak hónapok múlva jön meg, ha teherbe szeretne esni, érdemes egy meddőségi specialistát megkeresni és elvégeztetni a szükséges vizsgálatokat. Ha valóban PCO-ja van, tovább nő az asszisztált reprodukciós technikák szükségességének valószínűsége.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. március 25., 19:41; Megválaszolva: 2013. április 03., 11:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
vállalhatunk-e gyermeket 50 felett
Én 32 éves vagyok, a nejem 52. Az elmúlt időben szóba került, hogyha még lehetséges akkor szeretne babát vállalni. Mivel nekem ő a legfontosabb, ha...
gyermekvállaás 35 év fölött?
Tisztelt Dr.Nő / Dr.Úr! Az volna a kérdésem, hogy mennyivel, hány %-ponttal nagyobb a kockázata születési és fejlődési rendellenességnek a...
méhszájgyulladás
szép napot! az a problémám, hogy nov.30.án volt missed AB műtétem.azóta voltam januárban kontrolon, ott minden rendben volt.majd február, március...
Fájdalmas havivérzés -- terhesség
Kedves Doktornő! A következő lenne a kérdésem. Férjemmel gyermeket szeretnénk, de egyikünk sem fiatal (ő 50, én 39) . Nekem szabályos a...
I: diabétesz, pajzsmirigy...
Tisztelt Doktornő/Úr! Páromat a múlhéten endometrózissal műtötték. Egy cisztát távolítottak el amely kb 40x80 mm-es volt és a jobb oldali...