Vérző méhszáj

Üdvözlöm! Ma voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta hogy nagyon vérzékeny a méhszájam, illetve gyulladtnak látja a hüvelyfalam. azt szeretném megkérdezni hogy ez mennyire veszélyes a babára nézve? Írt rá Canesten hüvelykúpot és azt mondta pihenjek sokat és nem lesz gond én ennek ellenére aggódom... Válaszát előre is köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvely gyulladás témában

Kedves Kérdező! Bár nem derült ki írásából, hogy terhes-e jelenleg, az elmondandóim akkor is érvényesek, bár terhesen a méhszáj és a hüvelyhám kórokozókkal fertőződése a fokozott vérbőség és váladák miatt gyakoribb. Ennek a babára nincs hatása, de mindenképpen gyógyitandó a kórokozó elleni szerrel. A méhszáj hámja nem terhesen is lehet vérzékeny, fölg ha a kórokozó a nyakcsatonába is bejutott felszínes hámgyulladást csinálni. Ez az úgynevezett nyakcsatorna gyulladás citológiai anyagvevő eszköztől gyakran mutat pici vérzést. Számottevő jelentősége nincs, együtt gyógyul a hüvelygyulladással. Ha tartós rendet akar, érdemes a gyógyszerek után hüvelyi pro- biotikum kupot vagy kapszulát használni. Recept nélkül kapható, olvassa el az utasítást.

Kérdés: 2013. január 10., 20:22 ;Megválaszolva: 2013. január 13., 12:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás és vérzés
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hüvelgyulladásra hajlamos vagyok, semmi tünetet nem észleltem, de nőgyógyászati Uh során ismét gyulladás volt látható....
Hogyan lehetséges a normál flóra...
Tisztelt Hölgyem/Uram! 14 hete szültem, melyet 5 hetes vérzés követett.Ennek hüvelygyulladás lett a következménye, mely azóta sem javul.Sárgás...
duzzadt hüvelybemenet
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Egy elég kínos porblémával fordulok Önhöz. Nagyjából 2 hete hüvely viszketést, túrós folyást, és égő...
Hüvelygomba menstruáció alatt
Tisztelt Weborvos! Pár napja a családommal elmentünk strandolni ahol elkaptam a hüvelygombát. Amikor hazajöttünk egy két napig semmi tünet nem...
fájdalom a hüvelyben
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy éve vannak fájdalmaim a hüvely alsó részén, csak most tudtam orvoshoz menni. Először Canesten kúpot használtam, utána...