Hüvelygyulladás és vérzés

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hüvelgyulladásra hajlamos vagyok, semmi tünetet nem észleltem, de nőgyógyászati Uh során ismét gyulladás volt látható. Kezelésemre az orvosom Klion D kúpot ìrt ki, (korábban ilyet még nem használtam) illetve azután Gynoflor kúp használatát adta ki (a Gynoflort már használtam korábban, sajnos akkor enyhe pecsételést okozott a utolsò kúpoknál) . A Klion kúp használtával egészen a 6. Napig nem volt gond. Sajnos az ellenjavallat ellenére együtt voltam a párommal, óvszerrel. Nem kellett volna, utána és azóta vérzést tapasztaltam/lok de még 2 napig folytattam a Klion D-t.Így összesen 10-ből 8 db lett elhasználva. A vérzés kevés pecsételő élénk piros/narancssárgás, egyértelműen hüvelyi eredetű. Most abbahagytam, nem mertem a maradék kettőt elhasználni. Kérdésem a következő: vérzés ellenére használjam el a maradék 2 kúpot, majd idő kihagyása nélkül/vagy azzal használjam a Gynoflort? Vagy jól tettem, hogy abbahagytam a klion-t és most ne használjak semmit és várjak egy kicsit vagy mit javasolna, hogy ne okozzak nagyobb kárt a hüvelyemben? Előre köszönöm a megtisztelő választ! Üdv, H

Dr. Csősz György válasza hüvely gyulladás témában

1. A hüvelygyulladás nem UH.-s diagnosis

2. Igen mindig azt és úgy kell csinálni amit a kezelőorvosa mond.

Javaslatom: ujra felkeresni vizsgálatra.

Kérdés: 2018. október 21., 20:24; Megválaszolva: 2018. október 23., 13:19

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Hogyan lehetséges a normál flóra...
Tisztelt Hölgyem/Uram! 14 hete szültem, melyet 5 hetes vérzés követett.Ennek hüvelygyulladás lett a következménye, mely azóta sem javul.Sárgás...
duzzadt hüvelybemenet
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Egy elég kínos porblémával fordulok Önhöz. Nagyjából 2 hete hüvely viszketést, túrós folyást, és égő...
Hüvelygomba menstruáció alatt
Tisztelt Weborvos! Pár napja a családommal elmentünk strandolni ahol elkaptam a hüvelygombát. Amikor hazajöttünk egy két napig semmi tünet nem...
fájdalom a hüvelyben
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy éve vannak fájdalmaim a hüvely alsó részén, csak most tudtam orvoshoz menni. Először Canesten kúpot használtam, utána...
Labor eredmény
Üdvözlöm! Az volna a kérdésem, ha a labor eredményében a Tisztás. fok: III, és megjegyzésben az áll: Bő vegyes baktérium flóra...