• Hüvelygyulladás és vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hüvelgyulladásra hajlamos vagyok, semmi tünetet nem észleltem, de nőgyógyászati Uh során ismét gyulladás volt látható. Kezelésemre az orvosom Klion D kúpot ìrt ki, (korábban ilyet még nem használtam) illetve azután Gynoflor kúp használatát adta ki(a Gynoflort már használtam korábban, sajnos akkor enyhe pecsételést okozott a utolsò kúpoknál). A Klion kúp használtával egészen a 6. Napig nem volt gond. Sajnos az ellenjavallat ellenére együtt voltam a párommal, óvszerrel. Nem kellett volna, utána és azóta vérzést tapasztaltam/lok de még 2 napig folytattam a Klion D-t.Így összesen 10-ből 8 db lett elhasználva. A vérzés kevés pecsételő élénk piros/narancssárgás, egyértelműen hüvelyi eredetű. Most abbahagytam, nem mertem a maradék kettőt elhasználni. Kérdésem a következő: vérzés ellenére használjam el a maradék 2 kúpot, majd idő kihagyása nélkül/vagy azzal használjam a Gynoflort? Vagy jól tettem, hogy abbahagytam a klion-t és most ne használjak semmit és várjak egy kicsit vagy mit javasolna, hogy ne okozzak nagyobb kárt a hüvelyemben? Előre köszönöm a megtisztelő választ! Üdv, H

        Dr. Csősz György válasza a hüvely gyulladás témában

        1. A hüvelygyulladás nem UH.-s diagnosis 2. Igen mindig azt és úgy kell csinálni amit a kezelőorvosa mond. Javaslatom: ujra felkeresni vizsgálatra.


        Kérdés: 2018. október 21., 20:24; Megválaszolva: 2018. október 23., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, mert kétségek között vagyok azzal kapcsolatban, hogy valóban indokolt-e a LEEP konizáció? Az előzményem a következő: 2018 novemberében állapították meg, hogy méhszájsebem van,...