Miért nem kívánom a szexet?

Kedves Doktor Nő/Úr! 20 éves vagyok, és nem kívánom a szexet.Nem szedek semmilyen gyógyszert, egyedül fogamzásgátló gyűrűm van.Nem értem ezt az egészet, a párommal nincs gond, de én még a szex gondolatától is rosszul vagyok néha..Bő fél évvel ezelőtt volt egy vetélésem, megszerettük volna tartani de sajnos elment.Ezzel a panasszal szeretnék öntől tanácsot kérni. Kérem segítsen!

Dr. Szalóczy Péter válasza szexuális probléma témában

Kedves Kérdező. Néha bármilyen hormonális fogamzásgátlás csökkentheti a libidót. Ilyen a NUVA ring fogamzásgátló gyűrű is, ha azt használja. Átmenetileg kipróbálnám, hogy ne használja, helyette alkalmazzon hüvelyi helyi kúpot, kapszulát, krémet, mint a Patentex, vagy Pharmatex, esetleg condomot. De mindenképpen, lévén a probléma nem szervi, vagy hormonális, fel kéne keresni egy szexuálpszihológust, mert a kérdés fontos. Ne berzenkedjen ettől, nekik ez a dolguk. Ha lehet, és a partner megértő, menjenek együtt. Az állapot nem függ össze a vetéléssel, ha igen, lelkileg és nem fizkailag. Az élet szép, e körülforog, ne késlekedjen, menjnek el.

Kérdés: 2012. november 18., 08:54; Megválaszolva: 2012. november 21., 09:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
csúszós hüvely
Az én problémám a következő lenne, nemi aktus előtt és közben nagyon csúszós a hüvelyem és így nem annyira érzem a partnerem hímveszőjét és...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...