Nem kivanja a szexet a felesegem

Jo napot kivanok 10 eve vagyunk hazasok a felesegemel van 2 gyerekunk egy kislany 7 eves egy fiucska 3 eves. A kislanyun szuleteseig nem volt semilyen proplemank a sexualis eletunkel a szuletese utan kezdodot es az evek multava egyre roszabb let. A fiunk szuletese utan meg fokozodot most mar ot tartunk hogy egyaltalan nem kivanja a szexet napkozben nincs semilyen problema lehet kedveskedni puszilgatni simogatni kacerkodik sot provokal de este ha oda kerul a dolog hogy szeretkezunk nincs kedve vagy faradt vagy faj a feje vagy epen most nem akarja ha pedig ble egyezik akkor is csak anyi hogy gyere na ha akarsz mert hanem alszom nem szeretkezunk ha oda kerul a dolog hanem csak egy sima sex.En nagyon seretem a felesegem meg se fordul a fejembe hogy megcsajlam. El szeretnek kovetni mindent hogy helyre hozam a szexualis eletunkot az a legrosszabb hogy harom honapja mar nem alszik velem egy agyba a napaliba aliszik a kanapen es azt mondja hogy azert mert ha a mi agyunkba alszik a haloszobaba akkor faj a hata.Kerem ha tudnak adjanak tanacsot mit tegyek.Eleg gyakran meg szoktam lepni egy kis figyelmesegel mint peldaul viragal egy vacsora ketesben vagy csaladal.Ha valamit szeretne megprobalok pozitivan alni hoza es tamogatni tanacsal segitem mindenben amiben csak tudom fozes takaritas gyerekneveles mivel itthon dolgozom a gyerekekel is a legtobbett en vagyok kozos programok egyut megyunk vasarolni mindig a csalad eljarunk bringazni parkba setalni kerti grilezes kozosen csaladal vagy esetenkent baratokal. Minden probalkozasom elenere a sexualis eletunk csak rosszabb lesz.

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a szexuális probléma témában

Kedves Uram, Ez bizony válsághelyzet, ami egy röpke tanácsadással nem megoldható. Már azért sem, mert az egyik érintett fél álláspontja egyáltalán nem ismert. Ráadásul állítólag miatta állt elő az Ön által felvázolt helyzet. Ami a különalvást illeti: nem értem, hogy miért nem merült fel a legkézenfekvőbb megoldás, nevezetesen, hogy kicserélik a matracukat egy anatómiailag teszteltre, ami garantáltan nem okozhat hátfájást, sem egyéb problémát. Amennyiben felesége hajlandó felülvizsgálni álláspontját és szeretné megoldani a szexuális és házassági krízisüket, úgy együttesen jelentkezzenek be konzultációra. Néhány alkalom után kiderül, hogy elég-e a tanácsadás vagy mélyebb a problémájuk, ami már terápiát igényel. Addig sem ártana, ha felesége ellenőrizni lelki státuszát a honlapomon talált depresszió és szorongás önkitöltős tesztek segítségével. Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. május 21., 08:38; Megválaszolva: 2014. május 25., 20:16
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?