Betegség ha tünetmentes az elváltozás?

Egy hónapja vettem észre kb., hogy a nemi szervemen belül kitüremkedések vannak. Olyan mintha csomók lennének mindenhol, de nemcsak belül, hanem kívül is megtalálhatóak. Van amelyik apró, de elég nagyok is vannak. Nem viszket, ég vagy okoz bármilyen panaszt csak egyszerűen nem volt ott eddig. A nőgyógyász szerint lehet mellékhatása egy gyulladáscsökkentő hüvelykúpnak, de mint utólag eszembe jutott már a gyógyszer használata előtt is volt egy és azóta csak még több lett. Várandós vagyok és a terhesgondozás alatti vizsgálat közben gondolom csak feltűnt az orvosnak mivel elég nagyok, de nem mondott semmit. Ez nemi betegség? Mégis mit kezdjek vele? Hatással lehet a babámra?

† Dr. Szalóczy Péter válasza tapintható csomó témában

Kedves Kérdező! A leírt képletek többmindnfélék lehetnek, de egyértelműen ártatlan, jóindulatú képletek. Csodálom, hogy az ezeket látott nőgyógyász miért nem értdklődött jobban a jelenség iránt, hiszen ezek nem mindennapos képletek. Terhessen ne foglalkozzon gyógyszerelésükkel, ráér tisztázni a tennivalót szülés után. Ha a nőgyógyász legközelebb sem mutat érdeklődést a jelenség iránt, érdmes lenne a külsőket bőrgyógyásznak megmutatni. Biztosan nem gyógyszerhatás és nem árt a babának.

Kérdés: 2012. október 31., 00:20; Megválaszolva: 2012. november 02., 13:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...
Fájdalmas Tampon
Deflagyn mellékhatás