Hasfájás görcs

Tiszteletem Olyan panasszal fordulok Önhöz, hogy menstruációm hamarabb jött egy kicsivel ez nem szokatlan (nem szedek fogamzásgátlót) görccsel ahogy az elő van írva semmi probléma nem volt de mikor elmúlt rá egy napra megint olyan érzésem volt mintha megjönne ilyet még nem éltem át. Ez az érzés nem fájdalmas csak olyan fura érzés nem tudom ennél pontosabban leírni mint ahogy előbb is mintha megjönne de nem görcsölök vagy ha ez görcs akkor nagyon gyenge Lehetséges hogy felfáztam mert mostanában igen hidegek vannak Vagy ha nem mitől lehet elmennék orvoshoz de 2 hét múlva van a következő szabad időpont addig nem idegeskednék ha lehet segítsen köszönöm Köszönöm válaszát Tisztelettel. R. Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi görcsök témában

Kedves Kérdező! Hogy lehet, hogy nőgyógyászatra, ahova nem kell beutaló sem, nem tud előbb bejutni, hiszen komoly sürgősségi beavatkoznivalók lehenek? De az nem az apró panaszára vonatkozik. A felfázás gyüjtő és laikus fogalom, egyaránt jelenthet folyást, kismedencei méh körüli lobot, de főleg hólyag irritációt. Azt hiszem nincs miért nyugtalankodnia leírt tünetével. Bizzon egy kicsit a szervezete okos védekezőképességében, amit ha bármilyen mindennapos kórok ér, simán, solszor észrevétlen leküzdi. Várjon néhány napot, a komoly hiba úgyis félreérthetetlenűl jelentkezne. Ez esetben ne várjon két hetet. De ne figyelje agyon magát.

Kérdés: 2012. szeptember 22., 12:29; Megválaszolva: 2012. szeptember 24., 22:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet