• Méh körüli gyulladás, vérzési rendellenesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Méh körüli gyulladást állapítottak meg.Közti vérzéssel,lázzal,alhasi görcsöléssel jelentkezett.Antibiotikumot írtak fel.3. napja szedem egyre erősebben vérzem és még mindig lázas vagyok.Miért van ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a perimetritis témában

        Kedves Kérdező!

        Ha tényleg perimetritise van, ami a méh körüli kötőszövet gyulladása, akkor bizony sokáig tarthat amíg meggyógyul, és persze egy pár napnak el kel telnie, hogy jobban legyen. Igyon sokat, az leviszi a lázat. Ez legalább napi 4l folyadéknak felel meg. Gyógyulást kívánok.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-16 11:55:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés