kérem segítsen

Egy hete amikor a barátom megujjazott elkezdtem vérezni.Sosem történt még velem hasonló eset és sosem szexeltem még.Egyáltalán nem éreztem fájdalmat nem csípett tényleg semmi nem volt.Utána egy napig véreztem és a következő napon még folyt belőlem barnás folyadék.Utána egy hétig nem volt semmi problémám ugyanakkor nem pettingeltem a barátommal sem, nem csípett pisiléskor és nem tapasztaltam folyást vagy ha igen akkor is csak kis mennyiségűt.Tegnap együtt voltunk, megujjazott és újra véreztem, azonnal abbahagyta felvettem a bugyim és azt vettem észre hogy csak egy kis barna csík van a bugyimon és inkább sárgás folyadék jön belőle olyan mintha bepisiltem volna de mégsem olyan és elég nagy mennyiségű.Ez volt tegnap és még ma is ez van egy kicsit barnás a folyadék de inkább átlátszó és víz jellegű (nem fáj a hasam nincsenek alhasi görcseim, hányingerem és hasonlók) ...nagyon szeretném megtudni hogy mi ez és felkészülni rá hogyha esetleg nőgyógyászhoz kellene mennem, sőt biztosan kell de szeretném először megtudni hogy mi lehet ez a dolog.Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza barna folyás témában

Kedves Kérdező! Nőgyógyászati vizsgálat szükséges az esetleges sérülés illetve a gyulladás kizárása céljából.

Kérdés: 2012. július 21., 21:02; Megválaszolva: 2012. július 23., 17:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?