• Barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! 6 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, (belara) eddig mind az 5 hónapban rendesen időben megjött a menstruációm, viszont most csak barnás (karamella), folyás nagyon kevés. A különös az, hogy a normál megjötte előtt is volt. Hétfőn kellet volna megjönnie, pénteken szombaton barnáztam vasárnap semmi majd hétfőn megint csak minimális barnázás. Csináltam hétfőn egy tesztet mivel a terhesség nem teljesen kizárt de negatív lett. Szeretném megtudni érdemes nőgyógyászhoz fordulni mert hormon problémám van, vagy esetleg később egy másik tesztet csinálni. Más panaszom nincs.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a barna folyás témában

        Kedves Kérdező! Fordított sorrendet ajánlok, először még egy teszt első reggeli vizeletből, ha pozitív, örülni kéne, ha negatív, akkor érdemes nőgyógyásznál hüvelyi ultrahangos vizsgálattal megnézni, hogy milyen vastag a hormonháttérre jellemző méhet bélelő nyálkahártya. Ha a következő vérzésidőre sem rendeződik elfogadhatóan a vérzés, hormon szint vizsgálat vérvétellel mindent tisztáz.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 10., 18:43; Megválaszolva: 2018. október 16., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: