Barna folyas

Ma barna folyas jelentkezett nalam a Menstruacio elott 3 nappal. A baratommal veszekedtunk, olvastam, hogy stressz miatt is lehet, bar ez eddig sosem jelentkezett. Symicia tablettat szedek Mar regota (Kb 2-3 ev, egy megszakitassal). Alhasi fajdalmaim szinten idorol Idole vannak, neha nehez vieles de ez lehet felfazastol is. Van candida Elleni kupom itthon, es Levendula es teafaolajom, amibol par csepp a furdobizbe/irrigatorba szinten gombaolo tudomasom szerint. Koszonom szepen es varom tanacsat!

Dr. Kiss György válasza barna folyás témában

Tisztelt Hölgyem! A tabletta szedésnél nem ritka, ,hogy az utolsó napokban barnás vérzés jelentkezik, mert a mesterségesen, a tablettával létrehozott hormonszint már nem elégséges, , hogy a méhnyálkahártyát táplálja, tehát a felesleg leválik. Ez nem kóros, , de valóban kellemetlen lehet. Nagyon jó, ,hogy van otthon kup és más, természetes anyag is, használhatja őket, ,de kérem irrigálást ne alkalmazzon, mert félő, ,hogy a hasznos tejsav flórát is kiöbliti és ezzel felborithatja a hüvely normális vegyhatását is /pH: 3, 8-4, 2 / inkább a DM -ben kapható probiotikumokat ajánlanám, melyeket a hüvelyben lehet alkalmazni és segiti a tejsavat termelő bacterium flórát! Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 31.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna folyás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy márciusban abbahagytam az 5 évig szedett fogamzásgátlót babatervezés céljából. A következő...
Barna folyás, tompa hasfájás szülész...
Tisztlet Doktor Úr! Kezdeném azzal, hogy két hete voltam szülés utáni kontrollon az orvosomnál (8 héttel a szülés után) Ő csinált rákszűrést, kolposzkópiát,...
Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere