Magas tesztoszteron szint

Érdeklődni szeretnék, valószínűleg magas a tesztoszteron szint a szervezetemben, egyre jobban szőrösödöm (áll, bajusz, orca, mell, karok..) a hajam hullik, de nem jelentősen, aknéim vannak, és hiába a diéta nem fogyok, csak erősödök, izmosodok. Ha tényleg emiatt van, mit lehet tenni ellene, elmúlik-e a szőrösödés, és ha nem emiatt van, akkor még mi okozhatja? 1 évvel ezelőttig másfél évig fogamzásgátlót (yasminelle) szedtem, jelentős hízás miatt hagytam abba, azután szőrösödtem meg jobban, de előtte is volt, erős szálú de kevés. Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szőrösödés témában

Egyelőre ez csak feltételezés, de a tünetek alapján valóban indokolt a nőgyógyászati endokrinológiai kivizsgálás. Szükséges nőgyógyászati vizsgálat, ultrahang, hormonszintek mérése, keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2012. június 04., 16:06; Megválaszolva: 2012. június 05., 09:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45