• Baba vállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő! Tavaly májusban vették le a hurkot altatásban (csak azért írom, hogy altatás hátha valami köze van hozzá) rá 1-2 hónapra próbálkoztunk a babával, és nem jött össze.Eddig szedtem és még szedem is a folsavat, méhpempő kapszulát. Minden próbálkozás után termékeny napokon főleg kis párna a fenekem alá. Mi lehet az oka, hogy nem jön össze? (Ez a baba lenne a harmadik baba, és a negyedik terhességem) Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        A probléma nem feltétlenül önnél van, akár urológiai-andrológiai oka is lehet az eddigi sikertelenségnek. Általánosságban azt szoktuk javasolni, hogy egy év védekezés nélküli nemi élet mellett, ha nem esik teherbe a nő, akkor indokolt a kivizsgálás, de érdemes már most elkezdeni a kivizsgálást önöknél.


        Kérdés: 2012. február 21., 16:07; Megválaszolva: 2012. február 22., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: