• Clostilbegyt ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem, azt szeretném megkérdezni, hogy clostilbegyt kúra után hány napon belül kell ultrahangos vizsgálatra menni. Második gyermeket szeretnénk, ám másfél éve nem sikerül teherbe esnem, ezért írták fel a tablettát. A ciklus 5. napjától szedtem 2X1 szemet 5 napig, most van a ciklus 11. napja. válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a meddőség témában

        Azt kell megvizsgálni mikor van úgynevezett dominans tüsző,melynek nagysága 18mm-es vagy attól nagyobb.Ez alkalmas a tüszőrepedésre,melyet gyógyszeresen is lehet segíteni.A hüvelyi ultrahang vizsgálat ideje a menstruációs ciklus 12-14. napján van.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 02., 13:23; Megválaszolva: 2011. december 07., 23:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés