Carpalis

JOBB KEZEM FÁJ, ZSIBBAD, ENG VIZSGÁLAT KÉSZÜLT AMELY MEGÁLAPITOTTA A CARPALIS ALAGUT SYNDROMÁT. ENG VIZSGÁLATI EREDMÉNY : B.O. NERV. MEDIANUS, mdl 3, 42, mvs: 58.4 m/sec: ampl: 3, 93 mv : J.O. NERV. MEDIANUS, mdl 3, 36, mvs: 54, 2 m/sec: ampl: 1, 13 mv eng sensoros antidrom eredmény B.O. NERV. MEDIANUS, svs: II-ES UJJ-CARP: 39, 9 M/SEC: AMPL: 20.0 UV J.O. NERV. MEDIANUS, svs: II-ES UJJ-CARP: 50, 7 M/SEC: AMPL: 33, 3 UV SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI MILYEN KEZELÉS LENNE HATÁSOS RÁ, VAGY MÜTENI KELLENE-E ÖN SZERINT.VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

Dr. Bessenyei Mónika válasza neurológia témában

Kedves Kérdező!

Műteni csak akkor kell, ha az úgynevezett konzervatív kezelés (gyógyszer, fizioterápia) hatástalan, vagy a kézizmok sorvadása lép fel. Nem szetroid gyulladásgátló gyógyszer, a csukló éjszakai sinezése és fizioterápia lehet rá jó hatású. Ezeket neurológusa tudja Önnek előírni.

Kérdés: 2011. április 02., 15:22 ;Megválaszolva: 2011. április 07., 22:10
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
bizonytalan, nehezen összpontosító...
Tisztelt Hölgyem /Uram, a férjem előző házasságából van egy kislánya. Jelenleg 5, 5 éves, én 1 éves kora óta látom a fejlődését. AZ alábbi...
Tisztelt Webbeteg Szakorvos!
Tisztelt Dr.Nő/Nő Problémáim körülbelül két hete jelentkeztek. Észrevettem hogy a bal lábam fáj, illetve zsibbad a talpam illetve a...
agytörzsi zavar
Tisztelt Doktornő/Úr! Már régóta küszködöm szédüléssel, kettős látással és baloldali végtaggyengeséggel.Szklerózist kizárták.Volt egy...
lábremegés és fájdalom
Édesanámnak 10 éve lábremegése van (mint a lovaknak) föleg a jobblábában emellé még persze fájdalom is társul.De ugy kb, fél éve a fájdalom...
Elbutulás
Jó napot kívánok! Lenne egy olyan problémám hogy úgy érzem mintha el butulnék, olyan értelemben hogy, dekoncentrált vagyok, és mostanában mintha...