Ez maradandó károsodással is járhat?

3 hónapja még csak jobb csukló fájdalommal fordultam az orvoshoz majd rengeteg várakozás és találgatások után rájöttek h nem a csonttal van a gond, hanem neurologiai probléma....voltam idegvezetési vizsgálaton is ami egyértelműen kimutatta, hogy könyökhajlatba felére csökken az ingerületvezetés.Jobb oldali cubitalis sy. diagnosztizáltak... Eltelt megint egy hónap....kijött a bal kezemen is és a bal lábamon ez az elviselhetlen fájdalom. Annyira elviselhetlen, hogy se terhelni se mozgatni alig tudom...feszítő, zsibbadó érzéktelenné váltak a kezeim. Azért zavart nagyon mert most vagyok végzős és írni se tudok már s aggódom az érettségi miatt...főleg h aludni se tudok már a fájdalomtól. A bal lábamnál csak a lábujjaimba érzek néha nyomást. A talpon nem érzékelek ingereket annyira mint a jobboldalin.térdnél ugyanolyan mint a könyökeimbe, mintha az ideg folyamatos nyomás alatt lenne..... Teljesen elvagyok emiatt keseredve...ez már elviselhetetlen.szeretném megtudni hogy ez műtéttel lehet csak helyrehozni? én lehetne e egyszerre a 2 kezemet is akár műttetni a mihamarabbi felépülés érdekében.

Dr. Bessenyei Mónika válasza idegkárosodás témában

Kedves Kérdező!

A műtét az utolsó megoldási lehetőség. Elsősorban helyileg alkalmazott kenőcsökkel, fizioterápiával, szükség esetén a könyökbe adott gyulladáscsökkentő injekcióval megfelelően enyhíthetők a tünetek. Kérje ebben neurológusa segítségét.

Kérdés: 2010. december 14., 20:36 ;Megválaszolva: 2010. december 18., 12:15
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Lehet ez rosszul beadott injekció?
Tisztelt Doktor úr! Kb. másfél hete epegörcs miatt többféle fájdalomcsillapítót (Algopyrin, Nospa, és talán papaverin is) kaptam injekcióban, bal...
Kedves Dr Csuth Ágnes!
A Neurológián a kezemre (nem érzem az egyik újjam felírtak Rheosolon-t, illetve Milgamma N kapszulát.Nem érzek sem meleget, sem hideget- egyszerűen...
Oxigénhiány
Ajánlás kérése
MR vizsgálat kiértékelés