Lehet ez rosszul beadott injekció?

Tisztelt Doktor úr! Kb. másfél hete epegörcs miatt többféle fájdalomcsillapítót (Algopyrin, Nospa, és talán papaverin is) kaptam injekcióban, bal oldalra a fenekembe. Azon az oldalon azóta is olyan érzésem van, mintha zsibbadt lenne a fenekem, a bőröm érintésre fájdalmas, mint amikor kidörzsölődik. Göböt, csomót nem érzek, semmilyen külső jele nincs a dolognak (nem piros, vagy gyulladt) . Okozhatja ezeket a tüneteket az injekció (kissé vérzett a helye badás után)? Ha igen, mi a teendőm és lehet-e ennek súlyosabb következmény? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza idegkárosodás témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünet valóban az injekció következménye. Szedjen B vitamint és végezzen rendszeresen izomlazító gyakorlatokat, helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. Egyéb következményre nem kell számítani, el fog múlni.

Kérdés: 2011. május 29., 11:00; Megválaszolva: 2011. június 01., 09:12
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Ez maradandó károsodással is...
3 hónapja még csak jobb csukló fájdalommal fordultam az orvoshoz majd rengeteg várakozás és találgatások után rájöttek h nem a csonttal van a gond...
Kedves Dr Csuth Ágnes!
A Neurológián a kezemre (nem érzem az egyik újjam felírtak Rheosolon-t, illetve Milgamma N kapszulát.Nem érzek sem meleget, sem hideget- egyszerűen...
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet