Lehet ez rosszul beadott injekció?

Kb. másfél hete epegörcs miatt többféle fájdalomcsillapítót (Algopyrin, Nospa, és talán papaverin is) kaptam injekcióban, bal oldalra a fenekembe. Azon az oldalon azóta is olyan érzésem van, mintha zsibbadt lenne a fenekem, a bőröm érintésre fájdalmas, mint amikor kidörzsölődik. Göböt, csomót nem érzek, semmilyen külső jele nincs a dolognak (nem piros, vagy gyulladt). Okozhatja ezeket a tüneteket az injekció (kissé vérzett a helye badás után)? Ha igen, mi a teendőm és lehet-e ennek súlyosabb következmény? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a idegkárosodás témában

Tisztelt Kérdező! A leírt tünet valóban az injekció következménye. Szedjen B vitamint és végezzen rendszeresen izomlazító gyakorlatokat, helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. Egyéb következményre nem kell számítani, el fog múlni.

Kérdés: 2011. május 29., 11:00; Megválaszolva: 2011. június 01., 09:12
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés