• Miért nem jó az egyensúlyom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        17éves nő vagyok, és azzal a kérdéssel fordulok Önökhoz hogy miért van hogy sokszor beszédülök?

        Mikor felállok ülésből, fekvésből, ha nem is hirtelen, állandóan beszédülök, és nem tudok rendesen a lábamra állni! mindig megingok. amikor sétálok, akkor pedig sokszor nem tudok egyenesen menni. de ez zavar  alegjobban hogy sokszor meginog járásom, és nem tudok nem neki menni vlaaminek. Főleg felálláskor, pedig figyelek rá hogy ne hirtelen álljak fel! ez mitl lehet?

        Köszönöm segítségüket.

        Üdv: Gyöngyi

        WEBBeteg szakértő válasza a egyensúlyzavar témában

        Kedves Gyöngyi!

        A korából és a leírt tünetekből kiindulva a szédülés oka a vérnyomás átmeneti esése lehet, mely serdülőkorban, főleg lágyokon gyakori tünet. Ez ellen rendszeres testmozgással, bő folyadékfogyasztással lehet védekezni. Célszerű naponta 2-2.5 l folyadékot meginni, melynek egy része tea. Emellett a testhelyzetváltoztatással járó hirtelen mozdulatokat kerülni kell, komótosan kell ezeket elvégezni. Próbálja meg, meglátja jobban fogja magát érezni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 19:48:10; Megválaszolva: 2010. március 02., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: