• Gerincsérv műtét utáni lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A ferjem neveben szeretnek erdeklodni.  A gond az hogy tavaly oktoberben megmutottek gerincservel, az S5-L1 csigolyaknal, es most egy par napja nagyon fajtatja mindket labat. Rosszul tud menni,  ugynezki mintha nem tudna menni, csoszogva megy. A hatat sehol nem fajtatja csak a labait. Mi lehet az oka?

        Koszonom, tisztelettel;Timea

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Kedves Tímea!

        Lehet a fájdalom hátterében kiújult gerincsérv, de lehet, hogy a műtét területén keletkezett heggszövet okozza az ideggyökök nyomását. Mindenképpen keresse fel az idegsebészt aki műtötte, vagy pedig egy ideggyógyászati szakrendelést, hogy a pontos okot a szükséges vizsgálatokkal meghatározhassák.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 19:33:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Az utóbbi időben gyakran tapasztalok libabőr érzést, ez van, hogy a felálló szőrzettel társul, van, hogy nem. Sokszor végigfut rajtam, majd pár másodperc és múlik. Van, hogy csak az egyik oldalamat érjnti, van, hogy testszerte...
        Tisztelt Doktornő! Pár napja fejfájás miatt kértem MR vizsgálatot. Fiatal korom óta vannak fejfájásaim de mostanában úgy éreztem gyakoribb lett. Halánték fájdalom és szemkörnyék fájdalom a jellemző,néha tarkóból indul ki úgy érzem....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések