• Ismeretlen eredetű hasgörcs,,hasfali sérv?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok!A panaszom a következő: Állás, járás, emelés közben a rekeszizmom begörcsöl annyira,hogy a fájdalom begörnyedésre kényszerít. Ilyenkor hasszorító övvel tudom csak csillapítani a görcsöket. Érdekes,hogy fekvő és ülő helyzetben ezek a tünetek nem jelentkeznek.Voltam sebészeten,ahol RDV negatív tapintású leletet kaptam, miszerint kissé meteoristicus puha betap has.Kóros rezisztencia, deffanse nincs.Renyhe de normál szinezetű bélhangok,loccsanás nem váltható ki.A rekeszek kitérése kb.2 harántújjnyi. Szeretném tudni, hogy a fenti sebészeti leirat alapján kizárt e,hogy esetlegesen hasfalon belüli sérvem van, merthogy a rekeszizomból kiinduló görcsös fájdalom változatlanul fennáll. Köszönöm szépen előre is!

        Dr. Papp Géza válasza a Gerincsérv témában

        Kedves Kérdező! Elsősorban gerinc eredetű fájdalomra gondolok, de egy hasi uh végzése is szóba jön. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. május 21., 19:17; Megválaszolva: 2019. május 25., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: