Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő mri eredmény mit jelent? Bármit befolyásol vagy lehet ennek bármilyen komoly problémája? MRA: Jobb ACP ellátásának egy részét az arteria carotis interna felől kapja.  Illetve lat arra esélyt hogy a mellékelt kép orr ferdülése (orr törés miatt rosszul megműtött orr) van fülzúgásom? Valaszt elore is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza tinnitus(fülzúgás) témában

Kedves Kérdező!

A leírt eltérés alkati variáns, normális dolognak számít, bizonyos esetekben az agyi érrendszer a megszokotthoz képest máshogy fejlődik ki, jelentősége nincs. Az orrcsont törése fülzúgást nem okoz.

Üdvözlettel:

Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 17., 21:13; Megválaszolva: 2021. október 18., 20:51
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Fülzúgás, füldugulás
Tisztelt Doktor úr, 3 hónapja füldugulást érzek a bal fülemben, és cseng a fejem, nagyon zavaró (ha kinyitom a számat "cuppanást" érzek a...
Van egy érdekes MR diagnózisom
Kedves Doktornő! Erős(katasztrofális) szintű Tinnitus-om kapcsán kérném szépen a lelet értékelését és még fontosabb az esetleges gyógymód...
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus