Fülzúgás, füldugulás

Tisztelt Doktor úr, 3 hónapja füldugulást érzek a bal fülemben, és cseng a fejem, nagyon zavaró (ha kinyitom a számat "cuppanást" érzek a fülembenl) . Voltam fül orr gégészeten, még a kezdetekor Sztkban, ahol semmit nem találtak. Szeptember elején magán fül-orr-gégészhez fordulta, aki hallójárat gyulladást talált, antibiotikumos cseppet kaptam. Azóta a második kúra végén tartok, kicsit javult, de nem szűnt meg a panaszom. Úgy érzem ez az orvos nem tud ezen túl segíteni, azt mondta legutóbb, hogy javulást lát ő is, de enyhe duzzanat még fennáll. Hová fordulhatnék a kellemetlen tünetekkel? Lehet, hogy nem fülészeti mégsem? A bizonytalanság miatt szorongásos tüneteim is vannak olykor, egyébként is kissé stresszes életszakaszban vagyok. Köszönöm, ha tud segíteni!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza tinnitus(fülzúgás) témában

Kedves Kérdező!

A panaszok fülészeti eredetűnek imponálnak, egy belsőfülre centrált koponya MR megnyugtatóan tudja tisztázni a dolgokat.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 05., 13:58; Megválaszolva: 2021. október 06., 15:11
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Van egy érdekes MR diagnózisom
Kedves Doktornő! Erős(katasztrofális) szintű Tinnitus-om kapcsán kérném szépen a lelet értékelését és még fontosabb az esetleges gyógymód...
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...