Van egy érdekes MR diagnózisom

Kedves Doktornő! Erős(katasztrofális) szintű Tinnitus-om kapcsán kérném szépen a lelet értékelését és még fontosabb az esetleges gyógymód, szakirány, kórház, orvos ajánlását. Egy sportoló, fiatalos ember vagyok, de ez megőrjít. Én lefordítottam a leletet, tehát elsősorban a következő lépések érdekelnének, mivel erre az MR-re magánalapon mentem, orvosom a Xanax-ot javasolta, illetve agyi MR-re várok 2 hónapja, gégészet, ideggyógyászat, szemészet, röntgen negatív, illetve a röntgen koromnak megfelelő gerincről ír. A nyakam 2 cm-es mozgatása vízszintesen hátrafelé (mikor a hallószerv vagy egyensúly szerv nem fordul el, csak lassan, vízszintesen hátrébb kerül) , jelentősen növeli a zajt, ebből következettem a nyaki problémára. Csatoltam volna a Raditec Kft. leletét, de PDF. Kérnék szépen majd egy email címet, hogy átküldhessem. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza tinnitus(fülzúgás) témában

Kedves Kérdező!

Levelét többször is átolvastam, mégsem derült ki számomra, valójában mit szeretne tudni.Szédülés miatt készült nyaki gerinc MRI vizsgálat történt? Miután magánemberként nem tudok kérdésekre válaszolni, a vizsgálat eredményének, a leletnek leírását itt, a webbeteg internetes orvos válaszol oldalon kell feltennie. Mindenesetre jó lenne megvárni a koponya MRI vizsgálat eredményét is.Természetesen szükséges lenne a fülészeti vélemény, audiológiai vizsgálat eredménye is, hogy be tudjuk határolni, mi váltja ki Önnél az erős fülzúgást.Gyógyszeresen addig is a Xanax mellett betahistin hatóanyagú gyógyszer, B vitamin javasolt.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. május 05., 16:48; Megválaszolva: 2016. május 06., 07:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Fülzúgás, füldugulás
Tisztelt Doktor úr, 3 hónapja füldugulást érzek a bal fülemben, és cseng a fejem, nagyon zavaró (ha kinyitom a számat "cuppanást" érzek a...
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet