• Izomrangas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1-2 honapja eletem legstresszesebb idoszaka utan kezremeges illetve testszerte jelentkezo izomrangasaim vannak. Ettol nagyon elkezdtem szorongni ALS vagy SM betegsegtol felek. magnesolvot szedtem a kezremeges teljesen megszunt viszont az izomrangasok max 1-2napra szuntek csak meg. Jelenleg Magne B6ot szedek. Izomrangasok kisebbek de a szememet vadlijaimat erintik fokent. Kerdesem az lenne hogy kell aggodnom komolyabb neur. Betegsegektol vagy ez inkabb a szorongastol kimerultsegtol van? Valaszat elore is koszonom

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező! Stresszes, kimerült,szorongásra,pánikra hajlamos emberek gyakran nagyítják fel kisebb testi tüneteiket, és gyógyíthatatlan betegségről képzelődnek. Így lehet ezzel Ön is.Nem tudom kell e szednie a Concort, sok mellékhatása van, például izomgörcsöket is okozhat. Aktív kikapcsolódást ajánlok, sok vidámsággal fűszerezve. Minden jót kívánok. üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. augusztus 09., 06:30; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: