• Remegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr. A kisfiam 10 hónapos már két hónapja a bútorok mellett jár, nagyon boldog jókedvű jó étvágyú és érdeklődő baba. A fogai még nem jöttek ki de már nagyon piszkálja őket. Azonban az elmúlt 3 hetven eddig három alkalommal láttuk, hogy remeg a keze meg a teste egy része. 2 max 3 másodpercig. Tudatát, éberségét nem veszti el, mosolyog, mintha semmi nem történt volna. Ez állás közben történt. Először ébredés után néhány perccel a másik két alkalommal meg napközben. Mit gondol Doktor Úr?

        Dr. Kerekes Éva válasza a remegés témában

        Tisztelt Érdeklődő! Véleményem szerint a jelenséget fel kell venni a telefon videójára, és megmutatni a gyermekorvosuknak. Ő a látottak alapján eldönti, hogy szükséges-e beutalni a gyermeket a neurológiai rendelésrem, vagy nem. Az is járható út, ha a videóval felkeresnek egy epilepsziában jártas gyermekneurológus magánrendelését, oda nem kell beutaló. Remélem, mindent rendben találnak!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 05., 12:21; Megválaszolva: 2019. február 07., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: